HTML

2008.08.06. 11:51 kaddi

6. nap

Most az egyszer keltünk későn, megreggeliztünk. Egész nap Bursaban maradtunk, ez volt az utolsó napunk ott. Megnéztük az egyetemet, ahova a sógorom jár, megismerkedtünk egypár haverjával, tanárjával. Az egyik tanár irtó kedves volt, meg akart hivni  vhova, de mar ez volt az utolsó nap, s nem volt idő  rá.  Nagyon sok nyelven beszél folyékonyan, sokat utazik is, ezért szeret találkozni különféle emberrel.

Még mindig akadt vmi amit meg szerettünk volna nézni, ezért  egész nap csak fel le jártuk a várost. Bementünk egy parkba is, hát pont a legnagyobb esőt is kifogtuk. A parkba belépőt kell fizetni(!), de mi egyetemistáknak mondtuk magunkat, igy kb. 10 eurocentet fizettünk. Szép hely, teli fákkal, gyerekeknek játszóterekkel, kevés kávézóval, kisebb vidámparkkal, meg tóval. Még az autókat is beengedik.

Majd még estig kint voltunk, vártunk a tanárra, de nem tudott eljönni.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://torokorszagi-tura.blog.hu/api/trackback/id/tr9603303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása